R       E       I       K       I       Z       O      N       E

Tanfolyamok
Reiki II. tanfolyam
A második fokozat ellentétben az elsővel, már nem adható bárkinek.
Aki elvégezte a reiki I. fokozatát megérti mit jelent, hogy ezt a fokozatot már ki kell érdemelnie a jelentkezőnek.

Ez persze nem jár semmilyen a hagyományos értelemben vett vizsgával vagy teszttel. A Mester a tanítvány fejlődési útját nyomon követve az elért változások, eredmények alapján dönti el, hogy a jelentkező megérett-e a feladatra.

Erre azért van szükség, mert a reiki II-es a lehetőségek széles tárházát nyitja meg a tanítvány előtt.

Az avatás után a 21 napos diéta megtartása ajánlott.

Reiki II. képzésre végzett, gyakorló tradicionális reiki I-es avatott jelentkezhet.

A tradicionális képzésben az I-es és a II-es fokozat közötti minimális kivárási idő 3 hónap!

A következő tanfolyam időpontjáról az „aktuális” menüpont alatt találsz információt.


"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével...
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked..."
 
Veronica A. Shoffstall
A kudarc az az állapot, amikor az illető zsebében volt az energia, amellyel megoldhatta volna a kihívást, azonban a lustaság, a gyávaság, a kifogások keresése, a hanyagság, a tunyaság, a nagyképűség, az önzés, stb. erősebb volt, így nem tette bele mindazt, amit tudott volna. Így a nap végére marad a keserű szájíz, valamint a folyamatos önmarcangolás, hogy miért nem tette bele. A nem sikerült meg azt jelenti, hogy valaki megtett mindent, amit tudott, azonban azt is tudja, hogy emberből van, és nem sikerülhet minden. Ha ő becsülettel mindent beletett, mindez persze rosszul esik, de a nap végére nem marad lelkiismeretfurdalása, így nyugodtan alszik.

Reiki képzések

Kezelések / Konzultációk

Programok / Tanfolyamok

Reiki Kezelések Tanfolyamok
Mi a reiki
A reiki alapítója
21 napos diéta
Amit a tanfolyamról tudni kell
Energetikai kezelés
Tanácsadás

Reiki I. tanfolyam
Reiki II. tanfolyam
Reiki Mester képzés